Oferte Charter Avion - Litoral Bodrum, Bodrum, Turcia ☀️ 2023

Charter Avion - Bodrum 2023

Bodrum 2023 face parte din regiunea Bodrum din Turcia.

In Bodrum sunt 513 hoteluri, din care 76 de hoteluri de 5 stele, 123 de hoteluri de 4 stele, 227 de hoteluri de 3 stele, 62 de hoteluri de 2 stele, 25 de hoteluri de o stea.

Filtre Bodrum 2023

Filtreaza hotelurile din Bodrum pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Bodrum pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Azka Hotel incepand cu 1,944.00 €
Plecare 10 Iunie 2023, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Diamond Of Bodrum Hotel incepand cu 1,159.00 €
Plecare 9 Iunie 2023, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Doria Hotel Bodrum incepand cu 1,798.00 €
Plecare 17 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bodrium Otel & You Spa incepand cu 1,355.00 €
Plecare 10 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Crystal Green Bay Resort & Spa incepand cu 1,386.00 €
Plecare 10 Iunie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hapimag Resort Sea Garden incepand cu 2,363.00 €
Plecare 23 Septembrie 2023, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kefaluka Resort incepand cu 1,619.00 €
Plecare 9 Iunie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel La Blanche Island incepand cu 1,779.00 €
Plecare 23 Septembrie 2023, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mandarin Oriental Bodrum incepand cu 10,666.00 €
Plecare 11 Iunie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Selectum Colours Bodrum incepand cu 1,735.00 €
Plecare 10 Iunie 2023, 7 nopti, Ultra All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Bodrum, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alege plajele scăldate de razele soarelui din Bodrum

Frumoasa peninsulă pe care este situat oraşul Bodrum se potrivește mănușă turiștilor doritori să-și petreacă vacanța într-o atmosferă relaxantă și reconfortantă. Satele fermecătoare și golfurile liniștite vă vor face să doriți să vă prelungiți sejurul la nesfârșit, nu degeaba Bodrum este supranumit bijuteria litoralului românesc. Pe coasta de sud, Bardakci, Gümbet, Bitez, Ortakent, Karainkir, Bagla și Akyarlar sunt plaje acoperite cu nisip fin. Plaja Bardakci este situată la doar 5 minute de orașul Bodrum și este renumită datorită clarității apei sale. În plus, de numele său se leagă și legenda Hermafroditei. Karainkir este o plajă situată într-un golf înconjurat de dealuri, astfel încât apa este calmă și potrivită pentru familiile cu copii mici. În apă există punți plutitoare de lemn, pe care vă puteți relaxa la soare sau puteți să vă răcoriți în mare. Cei care își doresc să campeze și iubitorii sporturilor nautice găsesc pe plaja Gümbet condițiile propice. Pe faleză, vă puteți bucura de plimbări liniștite printre portocali și mandarini. Plaja curbată acoperită cu nisip fin este locul ideal pentru a vă petrece un sejur în familie. Plaja este foarte curată, bine amenajată și este mărginită de restaurante și baruri. Cei mici se pot bucura în voie de o bălăceală pe cinste, în timp ce, cei dornici de distracție pot face plimbări cu banana sau pot practica ski nautic, scuba diving, parasailing și windsurfing.

poza Alege plajele scăldate de razele soarelui din Bodrum

Ortakent este una dintre cele mai lungi întinderi de nisip din apropiere de Bodrum și oferă un loc perfect pentru relaxare, nefiind prea aglomerată. În același timp, Ortakent este una dintre cele mai frumoase plaje din zonă, fiind ideală pentru a petrece zile distractive de vară și seri relaxante alături de săteni. Când vă plictisiți de stat pe plajă puteți face o plimbare cu cămila, cu siguranță experiența vă va rămâne întipărită în minte. De asemenea, Akyarlar se bucură de o reputație binemeritată, plaja fiind acoperită cu nisip dintre cel mai fin. TurgutreisGümüslük și Yalikavak sunt plaje excelente, situate în vestul Peninsulei Bodrum și sunt ideale pentru înot, băi de soare și practicarea sporturilor nautice. Yalikavak este frecventată în mod special de familiile cu copii și de turiștii trecuți de prima tinerețe. Gümüslük este plaja care a suferit cel mai puțin intervenția omului, fiind considerată o plajă cvasi-sălbatică, acest lucru se datorează în mare parte sitului subteran Myndos. Locul este ideal pentru a savura specialități pregătite din pește proaspăt sau din fructe de mare. Turgutreis este locul de naștere a unui cunosc amiral turc, astfel, dacă veți fi atenți, veți putea admira statuia ridicată în onoarea acestuia. Pe coasta de nord a peninsulei vă puteți bucura de soare în Torba, Türkbükü, Gölköy și Güdogan. Puteţi închiria o barcă pentru a explora golfurile liniştite, livezile de citrice și insulițele împădurite. Datorită vânturilor ce se formează între plaja Fener și Insula Kos, aici doritorii pot înălța zmeie sau pot practica windsurfing. Celor mai puțin experimentați în tainele acestui sport le recomandam să se avânte în mare după-amiaza, când valurile sunt mai mici. Plaja din Torba este înconjurată de dealuri cu vegetaţie abundentă și păduri de pin și a reușit, în ciuda trecerii timpului, să-și păstreze farmecul de odinioară când era un simplu sat pescăresc. Pe plajă puteți închiria șezlonguri, iar în cazul în care vă doriți o atmosferă mai intimă, vă puteți relaxa la umbra unui eucalipt. O altă atracție a plajei este reprezentată de ruinele unei mănăstiri bizantine. Pădurile de pin și  livezile de măslini completează peisajul, oferindu-i un farmec autentic oriental.

poza Alege plajele scăldate de razele soarelui din Bodrum

Puteți organiza o excursie cu barca în Insula Karaada, locație aflată la o jumătate de oră de Bodrum și vă puteți scălda în grota ale cărei ape minerale se crede că înfrumusețează tenul. O legendă a locală pretinde că însăși Cleopatra folosea nămolul din zonă pentru a-și conserva frumusețea. Este o destinație populară pentru excursiile de o zi cu plecare din Bodrum. Pe insulă există numeroase plaje și golfuri care concurează în frumusețea peisajelor. Apele Golfului Gökova, de pe țărmul sudic al Peninsulei Bodrum, au nuanțe dintre cele mai variate, de la albastru intens la cel mai pastelat turcoaz, iar litoralul este împrejmuit de vegetație bogată. Pasionații de arheologie pot vizita orașul Milas și Labranda, situate la aproximativ 65 de kilometri de Bodrum.

poza Alege plajele scăldate de razele soarelui din Bodrum

 
Bodrum - destinația perfectă pentru a vă petrece sejurul de 1 mai

În luna mai, în Bodrum, temperatura medie a aerului se situează în jurul valorii de 23 grade Celsius. Clima este destul de uscată în această perioadă a anului, iar ziua măsoară circa 14 ore, soarele răsărind la 06:03 și apunând în jurul orei 20:00. Apa mării are temperaturi situate între 19.3 grade Celsius și 21 grade Celsius. Date fiind aceste considerente, Bodrum se dovedește o destinație ideală pentru a vă petrece mini-vacanța de 1 mai.

Citeste mai mult.

Petreceți un Crăciun deosebit în Bodrum

Crăciunului nu i se acordă prea mare importanță în Turcia, deoarece aceasta este o țară predominant musulmană. În ciuda acestui aspect, mii de turiști aleg să petreacă această sărbătoare aici, într-o manieră unică.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște încărcat de distracție în Bodrum

    Bodrum este o destinație ideală pentru tinerii care doresc să petreacă un Paște atipic, în care distracția să fie ingredientul principal. Stațiunea de pe litoralul turcesc este arhicunoscută pentru viața de noapte animată, aici petrecerile ținându-se lanț. Multi dintre turiștii care vizitează stațiunea preferă să doarmă întreaga zi, trezindu-se pentru cină, iar după distrându-se până dimineața. Peisajele sunt și ele spectaculoase, însă sunt depășite de popularitatea de care se bucură localurile de noapte din această stațiune.

Citeste mai mult.

Alegeți dintre cele mai apreciate unități de cazare din Bodrum, care oferă turiștilor acces la plaje private și piscine

Bodrum este o destinație de vacanță exclusivistă, unde aleg să se relaxeze cei mai influenți oameni politici și numeroase vedete internaționale. Prin urmare este cea mai luxoasă și extravagantă stațiune a Turciei, cu resorturi de lux, care oferă turiștilor o multitudine de facilități, prin care și plaje private, piscine în aer liber și piscine interioare. În cele ce urmează am încercat să întocmim o listă care să cuprinsă cele mai apreciate hoteluri în care vă veți putea bucura de facilitățile menționate.

Citeste mai mult.

Descoperiți vestigiile istorice ale Bodrumului - Castelul Sf. Petru

Până în anii ʹ60, Bodrum era un sat pescăresc, destul de izolat de restul coastei. Locuitorii săi practicau pescuitul și comerțul cu insula greacă Rodos. Atmosfera arhaică s-a schimbat în anul 1980, odată cu inaugurarea aeroportului internațional din Bodrum. Dezvoltarea turismului a dus la construirea de complexe comerciale moderne, iar piața imobiliară s-a dezvoltat vertiginos. Cu toate acestea, la periferii predomină încă locuințele din stuc, vopsite în alb și încadrate cu culmile stâncoase ale munților. În port, Castelul Sfântului Petru este înconjurat de sute de catarge și oferă orașului un strop de romantism. O fâșie de baruri și restaurante dispuse de-a lungul falezei oferă orașului Bodrum un aer sofisticat.

Citeste mai mult.